Steun Sanquin Research Fund

2/3

Persoonlijke gegevens

Steun op maat

Frank Asser – Partnership Manager Sanquin Research Fund
06-10886248
“Een jaar lang een onderzoeker steunen en zijn werkplek in het lab mogelijk maken? Zij aan zij met Sanquin knokken voor een innovatief kankermedicijn? Of een ander specifiek thema adopteren? Dankzij onze maatwerkpakketten is er altijd iets dat past bij de wensen en kernwaarden van uw organisatie. Neem contact met mij op of check de website voor meer informatie. Hopelijk tot snel!”

contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Dat zou fantastisch zijn! We kunnen ons voorstellen dat je graag persoonlijk contact wilt voordat je een grote schenking doet namens jezelf of misschien wel namens een stichting of vermogensfonds. Je kunt hiervoor contact opnemen met een van onze relatiemanagers. Samen bekijken we dan welke schenkingsvorm het beste bij jou past. 
Voor ons onderzoek hebben we de steun van het bedrijfsleven hard nodig. Blood For Life werkt op verschillende manieren samen met bedrijven. Wil meer informatie over wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op.
Bloeddonors en bedrijven vragen vaak of ze ook op een andere manier kunnen bijdragen aan de missie van Sanquin. Met Blood For Life kunnen we hierin voorzien en nog meer mensen aan ons binden. Wij roepen iedereen op om te doneren: bedrijven, stichtingen, particulieren, verenigingen etc. Elke donatie -hoe klein of groot ook- is meer dan welkom!

De gegevens die je invult worden verwerkt door betaalplatform Mollie. Mollie verwerkt jouw persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van de diensten van Mollie en/of omdat je jouw persoonsgegevens zelf direct aan Mollie verstrekt. Meer informatie vind je in de privacyverklaring van Mollie: https://www.mollie.com/nl/privacy

Het Sanquin Research Fund staat open voor alle Sanquin-onderzoekers met een goed idee. Een onafhankelijke wetenschappelijke raad beoordeelt alle onderzoeksvoorstellen en ziet toe op de voortgang van het onderzoek en transparante verantwoording van de bestede middelen.
Het Sanquin Research Fund is een zelfstandig ANBI fonds dat samen met bedrijven en andere partners geld inzamelt voor onderzoek op gebied van bloedgerelateerde aandoeningen. Het fonds financiert onderzoek dat ertoe zal leiden dat minder mensen ziek worden, én waardoor minder mensen afhankelijk zullen zijn van donorbloed.

Het Sanquin Research Fund heeft een eigen bestuur, bestaande uit;
Coraline Panis – CFO, Sanquin Bloedvoorziening
Gerald de Haan – Directeur Research, Sanquin Bloedvoorziening
Daphne Thijssen – Directeur Bloedbank, Sanquin Bloedvoorziening

Conform de statuten ontvangen de bestuurders geen bezoldiging.