Donors denken mee over Sanquin Research Fund

Eind juni organiseerden we drie Sanquin World Cafés om hierover in gesprek te gaan.

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze donors. Daarom organiseerden wij op 19 juni in Amsterdam, 23 juni in Rotterdam en 30 juni in Nijmegen een Sanquin World Café. Tijdens deze bijeenkomsten vroegen wij de deelnemers die zich hadden aangemeld om mee te denken te denken over het Sanquin Research Fund.

Donors weten al hoe belangrijk het geven van bloed en plasma is voor het redden van levens. Maar nog niet iedereen weet dat bij Sanquin Research dagelijks ook zo’n 200 medewerkers bezig zijn met levensreddend onderzoek naar bloed en bloedziekten en dat het Sanquin Research Fund hiervoor geld inzamelt.

In de World Cafés werd onder het genot van een hapje en een drankje bijvoorbeeld gesproken over hoe wij mensen over het fonds kunnen informeren, met welke boodschap en op wie wij ons wel of juist niet kunnen richten. Er kwam van alles op tafel: van creatieve ingevingen tot kritische geluiden. Het verslag wordt meegenomen in de volgende stappen van het Sanquin Research Fund. Wij bedanken alle deelnemers voor hun waardevolle bijdrage!

Deel dit bericht