Nieuw: stuur een kaartje en steun ons!

Kaartje2go doneert voor elke verkochte kaart uit de Sanquin-kaartencollectie € 0,25 aan het Sanquin Research Fund. Dus als je een kaartje naar iemand stuurt, steun je meteen levensreddend onderzoek naar bloed en bloedziekten.

Online gemaakt, per post verstuurd: wie verras jij binnenkort met een kaart?

Een kaart door de brievenbus is nog steeds de leukste kleine verrassing die je bedenken kunt. Bij Kaartje2go kun je nu kiezen voor 6 ontwerpen van Sanquin. Om te feliciteren, te flirten, te steunen of te bedanken. 

De kaartencollectie is er voor iedereen. Je kunt onbeperkt kaarten uit onze kaartencollectie bestellen en hoeft geen donor te zijn om een Sanquinkaart te kunnen versturen.

Bekijk onze kaartencollectie

Hoe werkt het?

Kies een kaart en bewerk je ontwerp in de online kaartmaker. Vul de gegevens in, betaal en de kaart wordt per post voor je verstuurd. In de meeste gevallen ligt je kaart al binnen 1-2 werkdagen op de deurmat.

Hulp en informatie

Vragen over bestellingen kun je stellen aan Kaartje2go via https://www.kaartje2go.nl/contact. Voor vragen over Sanquin en onze kaartencollectie kun je terecht bij Sanquin via https://www.sanquin.nl/contact.

De Sanquin kaartencollectie is ontworpen door Sazza.nl en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Deel dit bericht