Gewaardeerde bloed- of plasmadonor, mogen wij ook wat ideeën bij u aftappen?

In de tweede helft van juni organiseren wij op de afnamelocaties in Nijmegen en Rotterdam en op het hoofdkantoor van Sanquin in Amsterdam een Sanquin World Café. Tijdens deze bijeenkomsten vragen wij onze bloed- en plasmadonors als onze experts mee te denken over het Sanquin Research Fund. Deelnemers ontvangen na afloop een VVV-cadeaubon van € 25. Komt u ook naar ons café?

Wat is het
Sanquin Research Fund?

Als bloed- of plasmadonor kent u Sanquin als geen ander. U weet hoe belangrijk het geven van bloed en plasma is voor het redden van levens. Wat u misschien niet weet, is dat Sanquin veel meer is dan alleen een bloedbank. Zo heeft Sanquin een internationaal gerenommeerde onderzoekstak, waar dagelijks zo’n 200 medewerkers bezig zijn met levensreddend onderzoek naar bloed en bloedziekten: Sanquin Research.

Om dat belangrijke werk te kunnen voortzetten, is eind 2021 het Sanquin Research Fund opgericht. Het fonds zamelt geld in voor vier onderzoeksgebieden: levens redden met Big Data, bloed kweken in het lab, eigen bloedcellen repareren en kanker genezen met bloed.

Video afspelen

Sanquin World Café

Tot nu toe heeft het Sanquin Research Fund zich voor fondsenwerving gericht op bedrijven. Wij willen het fonds nu ook onder de aandacht brengen van particulieren. Dat willen wij heel zorgvuldig, bij de juiste mensen, op de juiste manier en met de juiste boodschap doen. Tijdens de Sanquin World Cafés vragen wij u hier onder het genot van een hapje en een drankje over mee te praten door te reageren op een aantal stellingen en vragen. Want u kent Sanquin al als donor.

Aanmelden

Gender(Vereist)
Selecteer de locatie:(Vereist)